Santi Vidal participarà dijous en un acte d'ERC a Navàs

La senadora sallentina Mirella Cortès, amb el senador Santi Vidal
La senadora sallentina Mirella Cortès, amb el senador Santi Vidal | ERC
Redacció
17 de gener del 2017
Actualitzat el 21 de gener a les 23:05h
El magistrat i portaveu d'ERC al Senat, Santi Vidal, serà dijous a 1/4 de 9 del vespre a Navàs per a participar en un acte organitzat per la secció local republicana. Vidal estarà acompanyat per la sallentina i també senadora, Mirella Cortès, i tindrà lloc a la sala d'actes de la biblioteca municipal.

L'acte s'emmarca en la campanya 'La República que farem' que està duent a terme la formació republicana arreu del país com a precampanya del referèndum. Durant la campanya, ERC està exposant les grans línies de la seva proposta de model de país i també recull les propostes de la ciutadania.

Santiago Vidal és jutge de professió i fou suspès de la carrera judicial per haver redactat en el seu temps lliure un projecte de Constitució catalana. Vidal també va col·laborar amb el Govern de la Generalitat, juntament amb el comissionat per a la transició nacional, per planificar i dissenyar les estructures d'Estat vinculades a l'àmbit judicial. A les eleccions espanyoles del desembre de 2015 i a les posteriors del juny de 2016 fou escollit senador per la demarcació de Barcelona.