L'Associació Memòria i Història i UManresa fan un taller per geolocalitzar imatges

Es durà a terme a les instal·lacions de la Fundació Universitària del Bages, el proper dia 4 de febrer, entre les 10h i les 12h del migdia

Redacció
17 de gener del 2017
Actualitzat a la 13:21h
L'Associació Memòria i Història de Manresa i UManresa han organitzat un taller per a persones interessades en aprendre a utilitzar les eines digitals que permeten enregistrar informació dins dels arxius gràfics amb l'objectiu que es pugui recuperar i interpretar per aplicacions de geolocalització que ubiquen les imatges en un mapa.

El taller anirà a càrrec de Ferran Mas, catedràtic d'ensenyament secundari, assessor TIC i col·laborador de l'Associació Memòria i Història. Es durà a terme a les instal·lacions de la Fundació Universitària del Bages, el proper dia 4 de febrer, entre les 10h i les 12h del migdia. El curs, que és gratuït, s'adreça a persones interessades en la geolocalització d'imatges, especialment a aquelles interessades a utilitzar-la com a recurs en la recerca històrica. La inscripció s'ha de formalitzar abans del 23 de gener en aquest enllaç.

Aquesta és la primera col·laboració entre UManresa i aquesta associació, que ha recuperat i fet pública una gran quantitat d'informació històrica. Amb aquesta primera acció es pretén incrementar la difusió de tota aquesta informació, especialment entre el professorat i l'alumnat de secundària del territori.