Bons resultats dels judokes del Bages i el Moianès en els campionats estatals

Es van aconseguir diverses posicions de podi en la categoria júnior i infantil

Redacció
17 de gener del 2017
Actualitzat a les 12:25h
Els judokes Centre de Tecnificació de Judo del Bages i Moianès han participat aquest cap de setmana en la Copa Espanya-A Júnior i la Súper Copa Espanya Infantil al pavelló Firal de Remolins a Tortosa, amb la participació de clubs de tot l'estat

Dissabte es va disputar la categoria júnior on els judokes d'Esport-7, Amadeu Riera va ser segon en -60 Kg, Paula Cubero va ser tercera en -48 Kg, i Cristina Juárez també va ser tercera en -63 Kg. 

Noelia Jardo en -48 Kg, Pau Santacreu en -55 Kg, Anna Martínez en -78 Kg, tots tres d'Esport-7, i la judoka del Judo Moià, Claudia Salgado en -78 Kg, van disputar medalla de bronze però el van perdre, classificant-se finalment en cinquena posició. Eduard Encinas del Judo Moià va ser setè en -66 Kg i van competir sense classificar-se Pol Carrera del Judo Moià i Roger Fontanet del Judo Santpedor

L'endemà diumenge es va celebrar la categoria Infantil on Nerea Garcia d'Esport-7 vas ser segona en +63 Kg. Els judokes del Judo Moià, Raquel Romeu va ser segona en -40 Kg. i Ahmed Msahal va ser tercer en -46 Kg.

Iris Alsina del judo Moià i Oriac Rojo del Judo Santpedor van ser cinquens, mentre que Miquel Peña del Judo Santpedor, Olga Juárez i Neus Santacreu d'Esport-7 van ser finalment setens. Va competir però sense classificar-se Anna Casas d'Esport-7.
Arxivat a