Gairebé 9.500 patinadors han passat per la pista de gel de Manresa

La pista de gel instal·lada a Sant Domènec
La pista de gel instal·lada a Sant Domènec | Sussi Garcia
Redacció
17 de gener del 2017
Actualitzat a les 10:05h
La pista de gel de la plaça Sant Domènec ha finalitzat la temporada amb un balanç molt positiu i amb la participació total de 9.432 persones, de les quals 600 van ser escolars i 1.185 van patinar fent servir els vals de descompte que havien repartit les més de 200 botigues que han col·laborat en aquesta iniciativa conjunta amb l'Ajuntament de Manresa i l'empresa responsable del muntatge i manteniment de la pista, N-ICE Skating.

Així mateix, el cap de setmana passat va tenir lloc el sorteig de regals per a les persones participants que van omplir els vals de descompte i els van dipositar a les urnes de la pista de gel. El resultat del sorteig va ser el següent:

- 1 Abonament temporada ICL Manresa: Pere Bavià

- 10 entrades per al Teatre Kursaal: Marta Llansó; Thais Cucurella (Manresa); Marc Brufau (Manresa); Queralt Ayala (Manresa); Dolors Viñeglas (Manresa); Montse Camacho (Sant Joan de Vilatorrada); Aitziber Aparicio (Manresa); Arnau Molina (Manresa); Pilar Casas (Manresa) i Laia Majó (Manresa).

- 20 entrades pe als Cinemes Bages Centre: Marina Navio (Santpedor); Delia Castilla  (Castellbell i el Vilar); José Manuel Martínez (Manresa); Marta Mercadal (Manresa); Eudald Solé (Manresa); Hajar Fertoudi (Manresa); Carla Ruiz (Sant Salvador de Guardiola); Palmira Alcaraz (Vacarises); Maria Rosa Muntan (Santpedor); Olga Concustell (Manresa);  Patricia Oller (Manresa); Indrid Perarnau (Manresa);  Montse Colomer (Manresa);  Jose L. Dastis (Sant Joan de Vilatorrada); Ariadna Beiró (Navarcles);  Cristina Martinez (Manresa); Sabina Paula (Manresa); Jaume Jorba (Manresa); Asunción Gaimundiz (Manresa); i Susanna Martínez (Manresa).