Finalitzen les obres de millora i rehabilitació del Parc Llobet de Sant Joan

Detall de les millores al Parc Llobet de Sant Joan
Detall de les millores al Parc Llobet de Sant Joan | AjSJV
Redacció
16 de gener del 2017
Actualitzat a les 18:43h
L'Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada ha donat per acabades aquest mes de gener les obres d'arranjament al Parc Llobet. Els treballs, impulsats pel consistori, han permès donar una resposta eficaç a les necessitats i suggeriments expressats pels veïns i veïnes de la zona i optimitzar els aspectes d'aquest espai públic municipal que eren susceptibles de generar situacions de risc o inseguretat. 

Les obres, amb una inversió de 6.000 euros, han consistit en la millora i rehabilitació dels tancaments del parc. En aquest sentit, s'ha dut a terme la renovació de la tanca de la pista de futbol; s'ha instal·lat una nova barana en el mur adjacent al camp de futbol; s'ha procedit al tancament perimetral de l'espai –amb una barana de fusta tractada- pel costat del carrer Trafalgar i el carrer Sant Jordi; i s'han enretirat totes les varetes d'acer que s'utilitzaven per fixar el terreny. 

Ramon Planell, regidor de Medi Ambient, assegura que "apostem decididament per convertir el Parc Llobet en un espai de lleure i convivència que sigui referent al nostre municipi entre els veïns de la zona i també per a totes aquelles persones que vulguin practicar esport a l'aire lliure o gaudir jugant amb els més menuts". En la mateixa línia, Planell referma que "és imprescindible per a Sant Joan de Vilatorrada comptar amb un espai públic de primera qualitat com aquest que, a més, s'està dissenyant amb la col·laboració i implicació directa dels veïns i veïnes". 

Un Parc Llobet adaptat a les necessitats dels santjoanencs

A les obres que acaben de finalitzar s'hi afegiran durant els propers mesos les actuacions que els santjoanencs i santjoanenques dels sectors Llobet, Palillo i Torrent del Canigó van elegir com a prioritàries en el marc del procés de Pressupost Participatiu recentment finalitzat. 

El passat 4 de desembre, els santjoanencs i santjoanenques que van participar en la primera convocatòria de pressupostos participatius del municipi van escollir a les urnes com a guanyadores dues propostes d'intervenció al Parc Lobet: adequar els espais de joc i plantar nous arbres, cobrir els talussos i instal·lar un tendal a la pista. Ambdós projectes sumen una inversió total de 83.793,67 euros que l'Ajuntament s'ha compromès a realitzar al llarg d'aquest any 2017.