Ja es poden recollir les entrades per anar de públic al programa «Jo pregunto» de TV3

El públic podrà assistir en directe, al teatre Conservatori, al programa en què alguns ciutadans, que ja s'han escollit a través d'un càsting, s'adreçaran al President Puigdemont

Redacció
14 de gener del 2017
Actualitzat a les 8:59h
A partir d'aquest dissabte es podran recollir a les taquilles del teatre Kursaal de Manresa les entrades disponibles per assistir de públic a l'estrena del nou programa de TV3 Jo pregunto, amb el President Carles Puigdemont com a convidat, i que tindrà lloc el proper diumenge, 22 de gener, a partir de les 10 menys 5 minuts del vespre, al teatre Conservatori de Manresa.

Les persones interessades a assistir de públic han de recollir l'entrada (un màxim de 6 entrades per persona) a les taquilles del Kursaal, obertes cada dia de les 6 de la tarda a les 9 del vespre (excepte dilluns) i demà dissabte, també d'11h a 13h. L'entrada és gratuïta i nominal (portarà el nom i el DNI de cada persona). Per aquest motiu, si algú vol recollir entrades per a altres persones, haurà de presentar el seu DNI. 

L'aforament és limitat i per tant les entrades es lliuraran als primers que les demanin a les taquilles del Kursaal, fins que s'exhaureixi la capacitat del teatre. L'accés a l'espai es podrà fer a partir de les 8 del vespre i fins a 2/4 de 10, i a banda de l'entrada també caldrà identificar-se amb el DNI.
 
L'objectiu del Jo pregunto és acostar la veu i les inquietuds de la ciutadania a la primera autoritat del país i poder obtenir-ne respostes. Es tracta d'una fórmula participativa amb què TV3 evoluciona en el format d'entrevistes institucionals, i on els conductors del programa també intervindran amb preguntes, noves dades i matisos.

El programa, presentat conjuntament pels periodistes Lídia Heredia, Carles Prats i Pere Bosch, a les 10 menys cinc minuts de la nit i s'emetrà en directe per TV3 i Catalunya Ràdio.

Les preguntes que es faran al president podran ser sobre totes les matèries que la  ciutadania consideri oportunes, formulades en directe des de la platea del Teatre Conservatori de Manresa, a través de les xarxes socials i per videoconferència.