L'ICL Manresa viatja a Saragossa amb els bases tocats

Machado i Cvetkovic tenen problemes al genoll i espatlla respectivament

L'ICL Manresa juga a Saragossa aquest diumenge
L'ICL Manresa juga a Saragossa aquest diumenge | E. Casas
14 de gener del 2017
Actualitzat a la 1:25h
Els bases tornen a ser el principal maldecap per a Ibon Navarro. Tant Michael Machado com Aleksander Cvetkovic arrosseguen molèsties físiques que els han impedit entrenar durant la setmana. El nord-americà té una contusió a la tubositat anterior del genoll mentre que el serbi va patir un cop a l'espatlla. Tot i això, ambdós es desplaçaran amb els seus companys per enfrontar-se al Tecnyconta Saragossa (diumenge, 18:30). Qui no hi serà encara és Patrik Auda. El txec ha entrenat ja amb els seus companys però no està al nivell de forma necessari. Igor Zaytsev, que acaba el seu contracte temporal en menys d'un mes, seguirà dins l'equip de moment. Navarro està content amb l‘ucraïnès però en desconeix el futur. Però llegint les seves declaracions entre línies es pot creure que la voluntat de l'entrenador seria mantenir-lo fins a final de temporada. "La situació no és fàcil. Hem fitxat Xavi Rey i el Patrik és fonamental en els nostres esquemes. Però també tenim cinc cupos", argumenta el tècnic de l'equip bagenc. 

 El tècnic de l'ICL Manresa posa bona cara al mal temps i prefereix centrar-se en els jugadors que té en condicions. Es mostra satisfet de la setmana d'entrenaments de Lluís Costa i Román Montañez. Pere Tomàs tornarà a Saragossa. L'aler mallorquí ha estat aquesta setmana una font d'informació cap a l'staff tècnic manresà atès el coneixement que té del seu exequip. Malgrat la mala classificació, Navarro no considera clau el duel a la capital aragonesa si bé admet que els jugadors noten la pressió que d'haver de començar a guanyar. La sortida tornarà a ser fonamental per decidir la sort del partit. Sortir tous seria una condemna gairebé definitiva. Navarro demana als seus homes que aprofitin la seva major rapidesa ja que per potència física i volum els aragonesos són netament superiors. Una altra de les claus pot estar en els tirs lliures. El Tecnyconta Saragossa és el segon millor equip de la lliga en aquest aspecte i cal, per tant, evitar el màxim possible que els seus jugadors visitin amb freqüència la línia de personal. 

El Tecnyconta Saragossa ha perdut posicions respecte les darreres temporades. Els aragonesos són catorzens amb cinc triomfs. Actualment porten una ratxa de quatre derrotes en els cinc darrers partits. Dues han estat contra equips de la zona baixa (Divina Joventut i Movistar Estudiantes) però per petits marges. Tot i això, jugant com a local els homes d'Andreu Casadevall no ho han fet malament del tot. Al Príncep Felip han sumat quatre de les cinc victòries que acumulen aquest curs. Navarro considera injusta la classificació del seu rival i considera que mereixerien portar alguna victòria. Isaac Fotu continua a les files del Tecnyconta Saragossa i ha assumeix molt joc dins la pintura. El neozelandès, que va deixar un grat record al Nou Congost, és el jugador més valorat del seu equip amb 15,4 punts de valoració. També són importants homes com Robin Benzing, Stevan Jelovac i Martinas Gecevicius. Henk Norel i Tomàs Bellas continuen de temporades anteriors amb un rendiment que no està al mateix nivell. 

Antonio Conde, Fernando Calatrava i Anna Cardús són els col·legiats designats per dirigir el partit. 
Arxivat a