​El Galliner estudia fer un segon concert d'homenatge a Esquirols després d'exhaurir les entrades pel primer

La portada del disc 'Fent Camí', on s'hi troba la cançó '12 de febrer de 2017'
La portada del disc 'Fent Camí', on s'hi troba la cançó '12 de febrer de 2017'
Redacció
13 de gener del 2017
Actualitzat a les 19:28h
Ja s'han exhaurit les entrades per al concert d'homenatge al grup de folk Esquirols, que es farà el diumenge, 12 de febrer, a les set de la tarda al teatre Conservatori de Manresa. Les localitats es van posar a la venda aquest passat dijous a la tarda i es van acabar poques hores després. És per això que des d'El Galliner s'estan fent gestions per a poder fer un segon concert el mateix diumenge, a dos quarts de deu del vespre, del qual se n'informarà properament. Per altra banda, a part dels grups Sciurus/Esquirols XXI, Titot, Pastorets Rock, Ebri Knight i Germà Negre, s'ha afegit a l'homenatge el Cor Giovinetto, segon finalista de la tercera edició del programa "Oh Happy Day" de TV3. 

Homenatge "12 de febrer de 2017"

Una de les cançons del desaparegut grup de folk català Esquirols, de l'àlbum "Fent camí", es diu 12 de febrer de 2017 i va ser escrita l'any 1975 per l'actor Joan Crosas, que va ser un dels membres d'aquest conjunt musical nascut al poble de l'Esquirol i que va estar en actiu de l'any 1968 al 1986. Aquest, doncs, és el motiu pel qual, ara que arriba aquesta data, El Galliner s'ha volgut sumar a la iniciativa promoguda pel jove manresà David Garriga i s'ha organitzat aquest concert d'homenatge a Esquirols.

En l'espectacle, que compta amb la col·laboració del Club de la cançó i D'arrel, hi participaran cinc formacions musicals que entre el seu repertori hi tenen versions d'algunes cançons d'Esquirols. Aquestes formacions són Sciurus/Esquirols XXI, formada per 15 músics i cantants que interpretaran 7 o 8 cançons d'Esquirols. També hi serà Titot, que tocarà "Al banderer de la pau" i "Torna, torna. Serrallonga". A més, hi intervindran Pastorets Rock, una formació de 8 músics i cantants que cantaran "Cada dia és un nou pas"; la formació Ebri Knight, que oferirà la seva versió de les cançons "Conte medieval" i "Arrels"; i el grup Germà Negre, que representarà "Va callar" i "Va passar a Collsacabra".