«La nit dels genis» arriba dissabte a la Sala Gran del Kursaal amb mags d'arreu del món

Es tracta del cinquè Festival Internacional de Màgia que acull el teatre manresà i és una de les poques trobades d'aquest tipus que es fan a l'Estat espanyol

Redacció
13 de gener del 2017
Actualitzat a les 11:12h
El mag Ramó serà l'encarregat de presentar la gala
El mag Ramó serà l'encarregat de presentar la gala | Imatge promocional
Aquest dissabte, 14 de gener, a les nou del vespre, torna una nova edició de "La nit dels genis", el Festival Internacional de Màgia que per cinquè any consecutiu reunirà, a la Sala Gran del Kursaal, mags reconeguts internacionalment que des d'avui i fins dilluns participen en una trobada de mags a Cabrianes.

Aquest any, en l'espectacle hi actuaran mags com Oleg Kram (Rússia), Rafael Schölten (Holanda), Cristof (França) i fins a una desena de mags vinguts fins i tot de Corea. L'acte, dirigit per May Closa i Xavier Tapias, estarà presentat pel Mag Ramó (Espanya). 

La gala va sorgir arran de la trobada de treball que des de fa sis anys fan una dotzena de mags a Sallent, en què mostren, els uns als altres i de manera oberta, els seus números. Aquesta serà la cinquena vegada que els participants tindran l'oportunitat de mostrar aquest treball en públic en aquest Festival Internacional que acollirà el Kursaal. Una gala que mostrarà una màgia d'escena visual, poètica i actual.

Les entrades, que tenen un preu de 15 euros, (12 amb carnet Galliner, majors de 65 anys i menors de 25), es poden comprar a les taquilles del Kursaal, per telèfon (938723636) i per internet, clicant aquí.

Dissabte, trobada de mags de la Catalunya Central

Coneixedors de l'afició per la màgia que hi ha a la Catalunya Central, sobretot entre sectors joves, mags provinents de diferents països d'Europa faran, aquest dissabte, a les sis de la tarda, al Kursaal, una trobada informal amb mags de la Catalunya Central. Impulsada des del Kursaal, serà una trobada en què es podran compartir experiències, iniciatives i números, i que de ben segur, serà molt gratificant per totes les parts.