Exhaurides les entrades per a l'estrena absoluta d'«Escape show» al Kursaal

L'estrena absoluta d''Escape Show' es viurà al Kursaal aquest divendres
L'estrena absoluta d''Escape Show' es viurà al Kursaal aquest divendres
Redacció
13 de gener del 2017
Actualitzat a les 10:55h
La sala gran del Kursaal acollirà aquest divendres, 13 de gener, a les nou del vespre, l'estrena absoluta de l'espectacle "Escape Show". El muntatge, que ja ha exhaurit totes les entrades, convertirà l'espectador en protagonista durant 1 hora i 20 minuts.

"Escape Show" és doblement un gran, gran joc que proposa jugar a saber què som capaços de fer per a sobreviure. Basat en el concepte de moda room escape, a "Escape Show" hi trobarem una presentadora glamurosa, ballarins, música, vídeos i proves totalment adrenalíniques que els espectadors hauran de resoldre si volen trobar la manera d'escapar-se. 

L'espectacle, ideat per Ivan Tàpia, ha estat dirigit per Alícia Serrat i el mateix Ivan Tàpia hi serà interpretat per Roc Olivé, Roger Torns i Laia de Mendoza, amb la col·laboració especial de Johnny Melville (en el paper de Jason Room). "Escape Show" compta amb la música d'Orestes Gas, escenografia de Jorba Miró, vestuari de Mireia Guardia, audiovisuals de Jofre Borràs i Daniel Escalé i il·luminació d'Ignasi Morros. 

Després de l'estrena d'"Escape Show" al Teatre Kursaal de Manresa, el muntatge es podrà veure a partir del 4 de febrer al Teatre Poliorama de Barcelona.