Imagina't posa a la venda una nova funció de «La Caputxeta»

L'obra, basada en el conegut conte infantil, es representarà el proper diumenge, 22 de gener al matí, a l'Espai de la Plana de l'Om

Redacció
13 de gener del 2017
Actualitzat a les 10:13h
"La Caputxeta", la segona obra de la nova temporada d'Imagina't, comptarà amb una nova funció després d'haver exhaurit totes les entrades de la primera. Així doncs, la funció es podrà veure el diumenge 22 de gener, tant a dos quarts de dotze del matí (entrades exhaurides) com a dos quarts d'una del migdia a l'Espai de la Plana de l'Om. 

Les titellaires Núria Benedicto i Olga Jiménez, de la companyia Estaquirot Teatre, seran les encarregades de representar aquesta nova versió amb titelles del clàssic conte de la Caputxeta Vermella, pensada per a infants de 2 a 7 anys. L'espectacle té una durada de 45 minuts i compta amb una realització molt visual, partint de transformacions escèniques on els diferents titelles es van manipulant a la vista del públic i on es descriuen uns ambients molt diferenciats i a la vegada fàcils de reconèixer per als més petits.

L'obra explica la història de la Caputxeta Vermella, una nena entremaliada que vivia amb la seva mare, que era modista. Un dia, l'àvia de la Caputxeta, que vivia tota sola en una caseta al mig del bosc va anar al metge perquè tenia molta tos. El metge li va dir que anés cap a casa i es posés al llit perquè estava molt refredada. En saber-ho, la Caputxeta li va voler fer un pastís per portar-li. A partir d'aquí la Caputxeta s'endinsarà al bosc per enfrontar-se a les seves pors.

Les entrades per a la nova funció de "La Caputxeta" tenen un preu de 8 euros (6 amb el carnet d'Imagina't o d'El Galliner) i es poden comprar clicant aquí