L'espectacle d'Imagina't «Núvols amb nadons» exhaureix totes les entrades

Es tracta d'una proposta familiar que tindrà lloc a la sala petita del Kursaal aquest dissabte

Redacció
13 de gener del 2017
Actualitzat a les 9:42h
La programació per a públic familiar organitzada per Imagina't continua aquest dissabte, 14 de gener, a les dotze del matí; a dos quarts de sis i a dos quarts de set de la tarda amb "Núvols amb nadons", un espectacle de la la companyia Petita Malumaluga, pensat per a infants de 0 a 3 anys, que ja ha exhaurit totes les entrades per les tres funcions programades. 

"Núvols amb nadons", interpretat per Albert Vilà, és un espectacle sonor amb una gran força visual en què l'estètica dels núvols es combina amb la infinitat de formes sonores que pot prendre l'aigua.

Mitjançant el text, textures visuals i sonores i un munt de percussions en directe, es descriu un món de núvols, trons, pluja i terra. La percussió escenifica els diferents elements de la natura i els infants descobreixen el so dels núvols, el xim-xim de la pluja, la potència del tro, la melodia del vent i la força del mar, dels rius i les onades a la platja.

Es tracta d'un espectacle participatiu en què la interacció amb el públic és constant a partir de diferents tècniques del llenguatge de percussió corporal i d'instruments que facilita la companyia.