El Campi qui Jugui torna a superar les 10.000 visites en aquesta edició

El certamen, que enguany ha tingut com a eix temàtic les olimpíades, s'ha dut a terme al complex del Vell Congost del 27 de desembre al 4 de gener

El Campi qui Jugui va tancar portes el passat 4 de gener
El Campi qui Jugui va tancar portes el passat 4 de gener | AjM
Redacció
11 de gener del 2017
Actualitzat a les 11:29h
El saló de la Infància i la Joventut de la Catalunya Central ja és una cita ineludible dels infants de Manresa i comarca que cada any per aquestes dates frueixen de les activitats que s'hi realitzen.

En aquesta 31a edició, el Campi qui Jugui ha tornat a rebre més de 10.000 visites i es consolida com un espai de referència de l'esbarjo i l'entreteniment que promou aspectes com el respecte al medi ambient, la companyonia, la solidaritat, l'amistat i el respecte a la diversitat.

L'Associació Campi qui Jugui en fa una valoració molt positiva després de la bona resposta dels visitants a les propostes lúdiques que enguany han tingut com a eix temàtic les olimpíades.

Així, totes les activitats exteriors han tingut molt bona acollida (els ponis, els karts, el tir amb arc, el beisbol, el futbol, el circuit de bicicletes i els tricicles de Gira.cat) sent la més ben valorada el circuit d'aventura: la tirolina i els ponts penjats. Tampoc han faltat els clàssics tallers de manualitats, de maquillatge, la pista americana, el joc de construcció de fusta kappla i els inflables

Així mateix, ha estat l'edició amb més participació d'entitats manresanes que presentaven els seus esports: el beisbol, el rugbi, l' hoquei i el bàsquet, etc. 

El certamen ha tingut lloc al complex del Vell Congost i s'ha dut a terme del 27 de desembre al 4 de gener, cada dia de les 16 a les 20.30 h.