Els Tirallongues renoven juntes després de la seva millor temporada

Redacció
11 de gener del 2017
Actualitzat a les 11:20h
Jordi Clotet i Gisela Racero, nous president i cap de colla dels Tirallongues
Jordi Clotet i Gisela Racero, nous president i cap de colla dels Tirallongues | TdM
Els Tirallongues de Manresa van celebrar la seva assemblea el passat divendres 16 de desembre per tancar la temporada 2016. En la trobada, la colla del Bages va renovar les dues juntes de la colla: la directiva i la tècnica.

La valoració de l'any 2016, en què la junta directiva de Ferran Montenegro i la tècnica de Gisela Racero acabaven els seus mandats, va ser molt positiva. La temporada es va tancar com una de les millors de la colla, amb la consolidació del 2 de 7 i el 4 de 8 carregat, un castell que la colla manresana només havia carregat una vegada, el 1998. A més, els Tirallongues van consolidar també castells de la gamma alta de set, com el 5 de 7 amb pilar.

A l'assemblea van sortir elegides les dues candidatures que es presentaven per substituir les dues juntes anteriors. La junta directiva dels Tirallongues estarà encapçalada per Jordi Clotet, que serà el president de l'entitat, i la junta tècnica, per Gisela Racero, que repetirà com a cap de colla.

Les dues noves juntes han expressat l'objectiu comú, que és fer créixer la colla tant en persones i en número de socis com en la qualitat dels castells que la colla porti a plaça, un repte molt ambiciós que podria portar la colla manresana a superar les seves millors actuacions aquest 2017.