La dona embarassada que es va veure atrapada a la C-55, va patir un avortament

El col·lapse de la via a causa de l'atropellament de Castellgalí va impedir-li arribar a l'hospital amb el vehicle propi i amb l'ambulància hi va estar quaranta minuts des de l'avís

Retencions a la C-55 en els dos sentits de la marxa
Retencions a la C-55 en els dos sentits de la marxa | No+MC-55
Redacció
05 de gener del 2017
Actualitzat a les 11:55h
La dona embarassada que es va trobar atrapada amb el seu marit en el cotxe particular a les retencions de la C-55 de dimarts a causa de l'atropellament d'un home a Castellgalí, va patir un avortament, segons informa Regió7. La dona, veïna del raval dels Torrents, es trobava en el restaurant del mateix nom amb el seu marit quan va començar a sentir dolors. Amb el cotxe propi van intentar accedir a la C-55, però va ser impossible a causa del col·lapse de la via.

Com avançava NacióManresaen la notícia de l'atropellament, l'ambulància que va atendre la trucada del 112 va tenir problemes per arribar al lloc on es trobava la dona. A les 18.36h es va fer la trucada al 112, a les 18.53h va arribar l'ambulància al pàrquing del restaurant dels Torrents, on va ser atesa en primera instància, i a 18.59h sortia en direcció a l'hospital. Com que l'enllaç des d'allà és només en sentit sud, l'ambulància es va haver d'obrir pas com va poder, donar la volta a Castellgalí i tornar a la C-55 en sentit nord per arribar a l'hospital de Sant Joan de Déu a les 19.12h.

Quan la dona va arribar a l'hospital, els metges li van comunicar que havia patit un avortament, tot i que no ho van vincular necessàriament, a la tardança en arribar al centre.