Un camió de butà perd la càrrega i provoca un accident a la C-55

Els fets han tingut lloc a les onze del matí a l'alçada de Súria

Redacció
04 de gener del 2017
Actualitzat a la 13:22h
Un camió que transportava bombones de butà ha perdut la seva càrrega mentre circulava per la C-55. Els fets han tingut lloc, concretament, al quilòmetre 43 d'aquesta via, al costat de Callús. 

El vehicle ha perdut 20 bombones de gas. A causa d'aquest despreniment, una furgoneta ha topat amb una de les bombones i ha bolcat a la carretera, un fet que ha provocat que es produís la fuita del producte inflamable. Cap persona, però, ha resultat ferida.

Els Bombers de la Generalitat, que han activat 5 dotacions, han informat que un cop ha acabat la fuita d'una de les bombones caigudes, s'ha netejat la via i el camió de butà ha pogut continuar la seva ruta. Durant l'estona que han durat els treballs, Protecció Civil de la Generalitat ha activat l'alerta del Pla especial d'emergències per accidents en el transport de mercaderies perilloses per carretera i ferrocarril a Catalunya, Transcat. A la una del migdia, però, el mateix servei ha informat del tancament del Pla.

Quant a l'afectació viària, segons el Servei Català de Trànsit, la via ha estat restringida en ambdós sentits per precaució fins a tres quarts de dotze del matí.