Atropellen un home de 87 anys a la C-55 a Castellgalí i han d'evacuar una dona embarassada

La víctima, veí del mateix poble, ha resultat ferit de caràcter menys greu | El SEM ha hagut d'evacuar una dona embarassada que ha començat a sentir dolors mentre estava atrapada a les retencions que s'han originat per l'atropellament

Retencions a la C-55 en els dos sentits de la marxa
Retencions a la C-55 en els dos sentits de la marxa | No+MC55
03 de gener del 2017
Actualitzat el 05 de gener a les 11:55h
Un veí de Castellgalí de 87 anys ha resultat ferit menys greu després de ser atropellat aquest dimarts poc abans de 2/4 de 7 de la tarda al punt quilomètric 21 de la C-55 a l'altura del mateix municipi, segons informen els Mossos d'Esquadra. Efectius del SEM han atès la víctima en el mateix lloc del sinistre i posteriorment ha estat traslladada a l'hospital de Sant Joan de Déu de Manresa. A les 18.22h, els Mossos d'Esquadra han rebut la trucada d'una conductora advertint-los que li semblava que havia atropellat una persona, però que no n'estava segura.

Aquest atropellament ha provocat fins a cinc quilòmetres de retencions en sentit sud que han arribat fins a Manresa. Els Mossos han donat inicialment pas alternatiu per l'interior de Castellgalí i a 3/4 de 8 ha obert la via al trànsit. En aquesta mateixa cua, el SEM ha hagut d'evacuar, també a Sant Joan de Déu, una dona embarassada que es trobava atrapada a la retenció i que ha començat a sentir dolors en el ventre.

Pràcticament de manera simultània, s'ha produït un accident lleu entre dos vehicles al punt quilomètric 20, a l'altura de Sant Vicenç de Castellet, que ha provocat un quilòmetre de retencions en sentit nord que hores d'ara ja s'han solucionat. En aquest accident s'ha traslladat un ferit lleu a l'hospital manresà.