Els Pastorets dels Carlins aixequen el teló en una edició renovada

Els Pastorets dels Carlins es podran veure fins el 8 de gener
Els Pastorets dels Carlins es podran veure fins el 8 de gener | Àlex Gómez
Redacció
30 de desembre del 2016
Actualitzat a les 10:17h
Com ja és tradició, el dia de Sant Esteve, els Pastorets de la Sala Els Carlins van iniciar una nova temporada de representacions. Aquest any l'espectacle presenta nombrosos canvis ja que s'ha estrenat una nova direcció artística de la mà de l'actor (i també director), Ivan Padilla. Aquest nou lideratge ha comportat una reducció de la durada de l'espectacle, que ha passat a ser de poc més de dues hores, així com també nous plantejaments en les escenes i moviments en el repartiment dels personatges d'aquesta obra de Josep Maria Folch i Torres. 

Els Pastorets es van començar a assajar al setembre i compten amb la participació de més de 40 persones, entre actors, tècnics i administradors. Després de l'estrena del dia de Sant Esteve encara hi ha programades cinc representacions més, el 30 de desembre, i els dies 1, 6, 7 i 8 de gener. Totes elles començaran a les sis de la tarda.

Les entrades es poden reservar o comprar al punt d'informació de la Sala Els Carlins, al carrer de Sant Miquel, 10, de dijous a dissabte de sis de la tarda a vuit del vespre. També es poden adquirir dies de representació d'onze del matí a una del migdia o per internet, clicant aquí

La Sala Els Carlins és l'escenari de les representacions dels Pastorets des del Nadal de 1910, una tradició centenària que encara continua ben viva i en constant renovació. A més a més, enguany, es celebren els cent anys de l'estrena de la versió de Josep Maria Folch i Torres, un text que, a la Sala Els Carlins, es representa des dels anys seixanta.