Els dos cercles manresans de Podem s'unifiquen finalment sota el nom de Podem Manresa

Redacció
29 de desembre del 2016
Actualitzat a les 9:46h
Imatge d'un dels moments de l'assemblea de constitució del nou cercle Podem Manresa
Imatge d'un dels moments de l'assemblea de constitució del nou cercle Podem Manresa | Podem Manresa
Sembla que les antigues desavinences que hi havia hagut en els darrers mesos entre els dos cercles de Podem a Manresa -Podem Manresa i A Manresa Podem- han acabat amb final feliç. I és que aquest dimecres, 28 de desembre, van celebrar, al Casal de les Escodines, l'assemblea de constitució d'un nou cercle que unirà els dos que hi havia, i que portarà com a nom Podem Manresa.

L'acte, en el qual van assistir-hi una trentena d'inscrits (d'afiliats al partit), va comptar amb la presència de membres de la Secretaria d'Organització de Podem Catalunya, encapçalada per la seva responsable, Ruth Moreta.

Aquest pas, doncs, deixa enrere els malentesos que des del novembre del 2015 hi havia dintre la formació, quan mitja dotzena de militants van escindir-se del grup inicial per a formar el seu propi cercle denominat A Manresa Podem. L'escissió, recordem-ho, es va dur a terme perquè alguns militants creien que no se seguien prou les línies del partit a nivell estatal. 

Amb aquesta re-unió, i tal com els mateixos membres del partit manresà manifesten, "obrim una nova etapa en la qual tots els inscrits a Podem de Manresa treballarem units per a servir els interessos dels nostres conciutadans, seguint les línies programàtiques de Podem".