Ibon Navarro: «Estic molt content del resultat però sobretot de la lluita de l'equip»

Ibon Navarro, en una imatge d'arxiu
Ibon Navarro, en una imatge d'arxiu | J. Alberch
28 de desembre del 2016
Actualitzat a les 9:30h
Ibon Navarro estava un pèl més seriós del que es podria suposar després d'una victòria que tot l'equip esperava amb ànsia. Fins i tot, amb una certa ironia es va queixar que l'ICL Manresa no pugui gaudir durant set dies del triomf. L'equip viatja aquest dimecres cap a València per jugar a La Fonteta davant els Martínez (Rafa i Pedro). Navarro estava molt orgullós dels seus homes "no tant per la victòria que s'hagués pogut escapar sinó per la lluita de tots els jugadors". Navarro va destacar que els seus jugadors no s'enfonsessin quan el Movistar Estudiantes es va escapar de nou punts.

Durant força minuts, Michael Machado i Aleksander Cvetkovic van jugar junts. Navarro va explicar que el base serbi és el millor dels tres bases per adaptar-se a la posició d'escorta, ja sigui amb el mateix Machado o Lluís Costa. Era una alternativa treballada als entrenaments i que es veurà més vegades durant la temporada. Cvetkovic encara no està al cent per cent però sí millor del que es podria pensar. L'adrenalina i les ganes d'ajudar hi van fer la resta. La darrera jugada tenia dues opcions: Machado i Cvetkovic. La fortuna va permetre que fos el nord-americà qui rebés la pilota i sentenciés. 

L'absència de periodistes madrilenys va permetre fer la roda de premsa amb Salva Maldonado en català. El de Sant Adrià de Besos va admetre els mèrits de l'ICL Manresa en la victòria final malgrat "que el partit s'ha decidit en un cara o creu". Només una reacció heroica va donar opcions al Movistar Estudiantes. Maldonado va admetre major fam del seu rival. L'avantatge assolit pels manresans al tercer quart va ser molt important. El desenllaç de la darrera jugada amb la cistella de Machado va ser un just premi per a l'equip que va jugar millor.
Arxivat a