Més de 5.000 persones ja han visitat el Pessebre Monumental en deu dies

El Pessebre Monumental d'enguany està ambientat en Castellbell i el Vilar
El Pessebre Monumental d'enguany està ambientat en Castellbell i el Vilar | Sussi Garcia
Redacció
26 de desembre del 2016
Actualitzat a les 23:47h
Des del passat dissabte en que va ser inaugurat a l'Espai 7 del Centre Cultural el Casino, el Pessebre Monumental de Manresa i l'exposició de vint-i-tres diorames nadalencs del Grup Pessebrístic de Manresa, ha rebut la visita de més de 5.000 persones. A part, en aquests deu dies també hi han passat, en visites guiades, més de 300 infants i adults de diverses escoles i entitats.

En aquest dia de Sant Esteve, al vespre, hi va actuar el quartet Sopa de Galets, que està compost per noies que feien la seva primera actuació en públic. Van interpretar a la vora del pessebre un recital de cançons típiques de Nadal, en català i en anglès. La seva actuació, va ser molt aplaudida pel nombrós públic que omplia a vessar la sala d'exposicions.

La mostra pessebrística, aquest any ambientada en la recreació del castell medieval i el pont gòtic de Castellbell i el Vilar, estarà oberta fins al dia 8 de gener, tots els dies laborables de 6 a 9 de la tarda, excepte els dilluns. Dissabtes i festius, també obrirà els matins de 11 a 14 hores, excepte el dia 1 de gener.