El Pessebre Vivent del Pont Llarg acull 2.200 visitants en dues hores i mitja

El pessebre manresà bat rècord de visites i dóna fluïdesa a la cua d'entrada amb la venda anticipada per internet

Redacció
26 de desembre del 2016
Actualitzat el 27 de desembre a les 14:21h
Escena del naixement del Pessebre Vivent del Pont Llarg
Escena del naixement del Pessebre Vivent del Pont Llarg | Sussi Garcia
El Pessebre Vivent del Pont Llarg ha rebut 2.200 visitants en dues hores i mitja d'aquest dia de Sant Esteve, únic en el que es fa la representació, i a més a més ha aconseguit donar més fluïdesa a l'accés al recorregut gràcies a la venda anticipada d'entrades a través del Kursaal i d'Internet. Si això no fos prou, el temps ha acompanyat i la temperatura durant aquesta tarda de dilluns, no ha estat excessivament freda. Aquesta xifra significa un augment del 10% del nombre de visitants respecte de 2015.

D'aquesta manera, el pessebre manresà es consolida en la cinquena edició que es realitza en el Poal, ja fora de la parròquia de la Mare de Déu de l'Esperança, a la Barriada Mion, on fa prop de 30 anys que va començar a representar-se.

Enguany, amb 24 escenes i subescenes i 270 figurants, el Pessebre Vivent del Pont Llarg ha ampliat les seves propostes amb una zona de jocs per als més menuts, gestionada pel CAE i el Club del Joc, i amb nous decorats que s'han creat durant aquests darrers mesos de 2016.

Enguany, també s'ha realitzat el concurs de fotografia i Instagram que tindran el premi d'un àpat per a dues persones al Restaurant l'Art, així com el concurs de recerca del caganer per dins el Pessebre i que va adreçat als infants, que va tenir gran èxit de participació. El premi és un gran pastís de llaminadures, gentilesa de la botiga Capritxets.