Uns tres-cents #Invulnerables reben el Pare Nadal a l'Oller del Mas

Va repartir regals per a tots ells en una jornada festiva que va aplegar infants, famílies i voluntaris

El Pare Nadal arribant a l'Oller del Mas on l'esperaven unes 300 persones del projecte #Invulnerables
El Pare Nadal arribant a l'Oller del Mas on l'esperaven unes 300 persones del projecte #Invulnerables | Rubén Quintas
Redacció
26 de desembre del 2016
Actualitzat a les 18:27h
L'Oller del Mas i el seu castell medieval del segle X van ser l'escenari que va acollir la màgica arribada del Pare Nadal i els seus acompanyants a Manresa per celebrar el Nadal dels #Invulnerables.

Mes d'un centenar de nens i les seves famílies van poder gaudir d'una vetllada plena de sorpreses, en la que no van faltar els regals personalitzats per cada nen i els regals per a cada família.

El Pare Nadal va arribar en uns cotxes cedits per Sanfeliu Motors i va ser generós en la entrega de caramels donats per Massats. Els deu ajudants van treballar de valent, i la sala de l'Oller del mas va ser testimoni de la il·lusió, els somriures i també les llàgrimes d'alegria de nens i pares, que van poder gaudir d'una xocolatada generosa amb pastes pròpies del temps. Navidecor va facilitar l'ornamentació i Joguiba va fer la donació de gairebé la totalitat dels regals.

La festa va ser preparada pels voluntaris de la Fundació Rosa Oriol i de l'Obra Social de "La Caixa", que van renovar el compromís per continuar treballant per la igualtat d'oportunitats dels nens.

Les 300 persones que van gaudir de la vetllada, van brindar amb el Pare Nadal perquè el 2017 sigui un any de pau i no van deixar de demanar-li que aconsegueixi una feina per a tots els pares que busquen poder guanyar-se la vida per oferir als seus fill una vida digna, plena i feliç.