El carrer Vilanova i la plaça Gispert s'afegeixen al mapa de la Fira de l'Aixada

La iniciativa parteix dels comerciants, entitats i veïns de la zona, i ja té el vist-i-plau de l'Ajuntament

La Fira de l'Aixada de 2017 s'endinsarà en el carrer Vilanova i la plaça Gispert
La Fira de l'Aixada de 2017 s'endinsarà en el carrer Vilanova i la plaça Gispert | Pere Fontanals
25 de desembre del 2016
Actualitzat a les 11:02h
L'edició de 2017 de la Fira de l'Aixada s'ampliarà al carrer Vilanova i la plaça Gispert per iniciativa dels comerciants, entitats i veïns de la zona que han presentat la proposta a l'Ajuntament i aquest l'ha acceptada. Fa mesos que voluntaris d'aquest carrer i plaça treballen per ser inclosos en el programa de la Fira i finalment, aquesta setmana, han aconseguit el sí del regidor de Barris, Joan Calmet, i del govern municipal, que els inclourà en el programa i el plànol original i aportarà una tarima per a les representacions i una banderola a l'entrada del carrer Vilanova.

Ara la proposta d'horaris s'haurà de concretar en futures reunions, però el carrer Vilanova i la plaça Gispert formaran part del recorregut del Tribunal de la Inquisició, que hi passarà al matí i a la tarda dels dos dies d'Aixada i el D'akash-Ika, que tindrà lloc dissabte al vespre. Hi haurà taverna tots dos dies i s'hi farà el dinar medieval.

En les properes reunions es concretaran els horaris per fer-hi baixar els nobles, els grallers, o per les actuacions dels Esbarts Dansaires amb les danses del món, o les actuacions de músiques tradicionals i les juglaresques joves.