L'Apaes de Sant Fruitós organitza una trobada amb les empreses del municipi

Tindrà lloc aquest divendres al matí a l'Espai Nexe

Redacció
20 de desembre del 2016
Actualitzat a les 9:51h
L'Associació de Parcs d'activitat Empresarial de Sant Fruitós de Bages (Apaes) ha organitzat una trobada empresarial per aquest divendres 23 de desembre, a dos quarts de deu del matí a l'Espai Nexe del municipi.

Després de l'acord de col·laboració per ajudar les empreses a millorar les seves telecomunicacions, l'entitat convoca els empresaris de les zones industrials del poble perquè puguin conèixer de primera mà els avantatges d'aquest acord. En aquesta trobada també es proposaran nous projectes per al proper any com ara la instal·lació de cartells informatius i la valoració d'implementar sistemes de seguretat privada.

La trobada, comptarà, a la segona part, amb la participació de l'alcalde Sant Fruitós, Joan Carles Batanés, que aprofitarà l'ocasió per a compartir una estona amb el teixit empresarial del municipi.

El president de l'associació, Enric Torres, anima el teixit empresarial a participar a la trobada, ja que, tal com manifesta, "les associacions d'empresaris han de ser el punt i nexe de trobada de necessitats, inquietuds de les empreses i des de la nostra entitat valorem molt positivament poder facilitar el contacte entre les empreses del municipi, i ser l'altaveu de totes les seves necessitats".

L'assistència a la jornada de divendres serà gratuïta però cal confirmar-la enviant un correu a info@apaes.cat o trucant al 934964507.