Dos accidents lleus a Manresa aquest diumenge amb positiu d'alcoholèmia

Els dos conductors responsables dels incidents van donar positiu en el control d'alcoholèmia
Els dos conductors responsables dels incidents van donar positiu en el control d'alcoholèmia | Sinaloa
Redacció
19 de desembre del 2016
Actualitzat a les 9:36h
La Policia Local de Manresa ha comunicat que aquest diumenge, 18 de desembre, va registrar dos accidents de trànsit lleus provocats per la mateixa causa: l'alcohol. El primer va tenir lloc a les set del matí al carrer Joan Fuster de Manresa -al costat del Decathlon- quan un jove santfruitosenc de 19 anys va xocar contra un vehicle que estava estacionat (i, per tant, descocupat), sense resultar ferit. Quan se li van haver fet les proves d'alcoholèmia va donar 0,91 mg/l en aire espirat.

L'altre incident va tenir lloc a dos quarts de vuit del vespre al carrer manresà de la Sardana. Igual que en el primer cas, un dels turismes implicats estava estacionat sense cap persona en el seu interior. L'altre estava conduït per un jove de 24 anys veí de Castellbell i el Vilar que, quan se li van efectuar les proves reglamentàries d'alcoholèmia, va donar un resultat de 0,89 mg/l en aire espirat. També va resultar il·lès.

En tots dos casos, la Policia Local va instruir diligències policials contra els dos conductors com a presumptes autors de delictes contra la seguretat del trànsit.