Els atletes de l'Avinent aconsegueixen un grapat de podis a diverses proves

La manresana Lorena Cubillas s'ha imposat en els 5Km de Montmeló
La manresana Lorena Cubillas s'ha imposat en els 5Km de Montmeló | CAM
18 de desembre del 2016
Actualitzat a les 23:26h
L'Avinent Manresa ha aconseguit aquest cap de setmana un bon gruix de podis en les diverses competicions en que ha participat al llarg del territori català. A Montmeló, Terrassa, Manresa, Vidreres, Vic s'han viscut presència manresana en el podi.

A Montmeló, la manresana Lorena Cubillas s'ha imposat amb 19'24" en els 5Km RACC que s'ha disputat en el mateix circuit de Formula1. A Terrassa, a la Cursa de Muntanya de la cocapital del Vallés Oriental, les dues primeres posicions han estat del club manresà. El santfeliuenc resident a Terrassa Just Sociats ha guanyat la prova. Darrere seu, el júnior Arnau López, ha quedat segon. En el Cros de Vidreres, Marina Guerrero ha aconseguit el triomf absolut.

En el 38è Cros Ciutat de Vic, el berguedà de l'Avinent Toni Baños ha estat segon en la prova juvenil; Bethelhem Manzano ha ocupat la mateixa posició en la cursa cadet, i Ester Guerrero ha finalitzat tercera en la categoria sènior. Cal destacar, també, les bones posicions assolides per Miqui Riera, 6è, i Jan Bayona, 7è, en la cursa cadet, i per Pau Noguera, 7è, en la prova juvenil.

Toni Baños, Bethelhem Manzano, Jan Bayona i Miqui Riera s'han guanyat, d'aquesta manera, el bitllet per estar amb la selecció catalana de cros en el Cros Internacional Juan Muguerza d'Elgoibar el proper gener.

En la 24a Mitja de Tarragona, Xavier Martínez ha estat cinquè en la seva categoria d'edat amb un bon registre de 1h23'07" (MMP).