La nova concessió del bus Manresa-Barcelona s'estrena amb endarreriments

Usuaris denuncien que el bus ha sortit amb 20 minuts de retard des d'Universitat

L'autobús a la sortida des d'Universitat, a Barcelona
L'autobús a la sortida des d'Universitat, a Barcelona | @gonzi92
Redacció
17 de desembre del 2016
Actualitzat el 20 de desembre a les 17:18h
Aquest dissabte La Hispano Igualadina ha estrenat la concessió de la línia Manresa - Barcelona de bus després de guanyar al TSJC el contenciós administratiu que va presentar contra la decisió de la Generalitat de concedir el servei a una UTE formada per Castellà, Julià i Alsina Graells, i després de setmanes de debat sobre si havien d'acceptar la subrocació dels xofers que havien treballat fins ara, amb vaga inclosa.

I l'estrena, com a mínim en un dels serveis, ha començat amb importants endarreriments que han arribat als 20 minuts en la sortida del comboi que sortia de Barcelona a les 9.20h. Aquest endarreriment s'ha convertit en 30 minuts a l'arribada a Manresa. El xofer del servei ha explicat als passatgers que la causa del retard ha estat un accident que s'ha trobat i que la màquina dels tiquets no funcionava correctament.

Monbus ha explicat a NacióManresa que l'autobús que feia Manresa - Barcelona amb sortida a les 8 del matí, s'ha trobat durant el trajecte l'accident d'un tercer vehicle que els ha fet arribar a destí amb 7 minuts de retard. Aquest autobús era el mateix que feia el servei de tornada cap a Manresa i a acumulat el retard.

Així mateix, segons informen des de l'empresa, el servei de les 10 del matí des de Manresa s'ha hagut de reforçar amb un segon autobús. El primer vehicle ha transportat 69 passatgers, i el segon 18.