Josep Maria Fius, primer president del PDECAT a Manresa

La primera junta del PDECAT a Manresa
La primera junta del PDECAT a Manresa | PDECAT
Redacció
17 de desembre del 2016
Actualitzat a les 9:31h
Aquest passat dijous va tenir lloc, a la capital del Bages, la primera assemblea del Partit Demòcrata de Manresa (PDECat). La reunió va suposar el punt de partida de la constitució de tots els equips locals del nou partit a la comarca, que tindrà com a punts principals en l'ordre del dia la presentació i votació de l'única candidatura que es postula a dirigir l'equip local del nou partit a la ciutat, que estarà presidit per Josep Maria Fius. El candidat a presidir la nova direcció executiva local és diplomat en Magisteri d'Educació Física. Va treballar quatre anys al col·legi FEDAC de Súria i des de fa set anys que és mestre a la Salle de Manresa. Amb una dilatada experiència en el món del monitoratge, Fius ha realitzat diferents cursos sobre lideratge, noves pedagogies i intel·ligència emocional.

L'obertura i presentació de l'acte de dijous van anar a càrrec de la presidenta comarcal de la formació, Ivet Castaño, que, seguidament, va passar la paraula al president local sortint, Jordi Serracanta, que va fer un balanç dels anys de mandat del comitè local que ha tingut Manresa en els darrers anys. També van intervenir-hi l'alcalde de la ciutat, Valentí Junyent i Lluís Guinó, membre de l'executiva nacional del partit, alcalde de Besalú i diputat al Parlament de Catalunya.

Els altres membres de la llista del Partit Demòcrata de Manresa

Qui acompanyarà Fius en aquesta nova candidatira a la capital del Bages seran Joan Calmet, regidor d'Habitatge i Barris i de Turisme i Festes de l'Ajuntament de Manresa; Montserrat Casanovas, mestra; Tània Infante, propietària de l'Hostal la Masia; Toni Erro, president de l'AVV Cal Gravat; Robert Corrons, tècnic d'emergències mèdiques; Alba Fleta, llicènciada en empresarials i gestió d'empresa; Marc Bascompta, doctor per la UPC i enginyer de mines; Toni Pradas, estudiant d'arquitectura; Mar Barons, mestra i diplomada en protocol, i Magda Marcè, responsable tècnica d'actes del Partit Demòcrata.