El Concurs d'Aparadors de la Cambra tanca inscripcions amb rècord de participants

Vint-i-vuit comerços de Manresa competeixen per tenir el millor aparador de Nadal de la ciutat

Redacció
16 de desembre del 2016
Actualitzat a les 18:44h
El Concurs d'Aparadors de Nadal de la Cambra ha tancat inscripcions assolint el rècord de participació dels darrers anys, amb un total de 28 establiments que competeixen per tenir el millor aparador de Nadal de la ciutat. El veredicte se sabrà el proper dijous, 22 de desembre, en l'acte de lliurament de premis que tindrà lloc a la seu de la Cambra de Comerç. Mentrestant, el públic pot votar per al guanyador del premi del públic mitjançant un formulari al qual es pot accedir des del web de la Cambra. El jurat, format per experts en comerç i màrqueting, farà la seva visita per avaluar els aparadors concursants el proper dimarts al matí, dia en què també es tancaran les votacions populars.

Els comerços que participen al concurs són els següents: Fet x a tu, El Forn, El Cigne I i II, Forn de Cabrianes (amb 3 establiments, el de la Muralla del Carme, La Lionesa i el del carrer Alcalde Armengou), Vital Immobles, Electrodomèstics Màrquez, Vins Alsina, Inllobsa, Perruqueria El Serrell, Personal i Intransferible, Teatre Els Carlins, Elde, We love cooking, La Creadora (amb 2 establiments, el del carrer Casanova i el del Passeig), Setè cel, Pas a pas, Les sabatilles vermelles, Ikks, Tot habitatge, La poma d'Eva, Nins, Mengem Bages (amb 2 establiments, el del carrer del Bruc i el de la carretera del Pont de Vilomara) i Sobrerroca.

El Concurs d'Aparadors de Nadal és una iniciativa de la Cambra de Comerç de Manresa que compta amb el suport de l'Ajuntament de Manresa i la UBIC. El seu principal objectiu és dinamitzar i promoure la qualitat del comerç de la ciutat, en unes dates especialment importants per al sector.