Òmnium prepara dos actes per a després de la concentració a favor de Forcadell

Es tracta de la presentació de "Mil Camins. Rondes de vida en escenaris sorprenents de Joaquim Sala" i de la conferència "Productivitat i equitat: el somni català"

Redacció
14 de desembre del 2016
Actualitzat a les 17:07h
Òmnium Bages organitza dijous dos actes després de la concentració en suport a Carme Forcadell que tindrà lloc a la plaça Major de Manresa a les 7 de la tarda.

Per una part, a 2/4 de 8 del vespre a l'Espai Òmnium, es farà la presentació de Mil Camins. Rondes de vida en escenaris sorprenents de Joaquim Sala (Ed. L'Albí). La presentació anirà a càrrec de Xavier Valls, professor de filosofia de l'Institut Pius Font i Quer, amb la presència de l'autor i l'editor. Aquest és el desè llibre que publica Joaquim Sala, doctor en filosofia i assagista. Amb aquesta obra l'autor fa un salt. No entra en un sol tema que unifica tot l'assaig, sinó que a través d'onze històries o petits relats, de situacions absurdes o sorprenents, reflexiona sobre diversos aspectes del món actual. L'autor ens ofereix petits relats desconnectats en els seus escenaris, però units per un fil conductor relacionat amb els camins, els valors i els sentits de la vida humana i de l'humanisme.

A la mateixa hora, es portarà a terme a la sala d'actes de la FUB2 la conferència Productivitat i equitat: el somni català a càrrec de Miquel Puig i Raposo, economista i exdirector general de la Corporació Catalana de Ràdio i Televisió.

En aquesta segona conferència del cicle sobre Economia i República, presentada per Sebastià Catllà, empresari i president de la Fundació Ampans, l'economista Miquel Puig, articulista i tertulià habitual en diversos mitjans, parlarà d'empresa i equitat en el procés que està vivint Catalunya (acte organitzat per l'ANC i Òmnium, amb el suport d'UManresa-FUB).