Xarxes socials i videojocs, protagonistes de la nova xerrada per a pares i mares

Tindrà lloc aquest dilluns a les set de la tarda a l'Auditori de la Plana de l'Om

Redacció
12 de desembre del 2016
Actualitzat a les 11:46h
"Xarxes socials i videojocs. Del bon ús a l'abús de 0 a 18 anys". Aquest és el títol de la nova xerrada inclosa dins la 10a edició del cicle per a pares i mares que tindrà lloc aquest dilluns, 12 de desembre, a les set de la tarda a l'Auditori de la Plana de l'Om.

L'acte anirà a càrrec de l'agent Miquel de Paz, de l'oficina de relacions amb la comunitat de l'ABP Bages dels Mossos d'Esquadra, i Dominica Diez, psicòloga responsable de la Unitat de Joc Patològic i altres addiccions no tòxiques de la Fundació Althaia, Xarxa Assistencial Universitària de Manresa.

El creixent augment de les xarxes socials i de videojocs planteja nous interrogants per a cada edat: Quanta estona pot jugar un fill o filla? Primer fer els deures o jugar? A quina edat s'ha de comprar un mòbil? Ha de tenir connexió a Internet?

Durant la xerrada es parlarà també dels consells de seguretat en l'ús de les noves tecnologies i les problemàtiques que se'n deriven d'aquest ús: comunicació, fotos, vídeos, jocs, etc.

L'acte d'aquesta tarda inclourà, també, la presentació de la guia pràctica d'Althaia "Consells i recomanacions en la prevenció de l'addicció a les pantalles".