L'ICL Manresa no se sent pressionat malgrat la seva mala classificació

Encara sense Igor Zaytsev, Ibon Navarro veu l'equip amb opcions a Fuenlabrada

L'ICL Manresa juga a Fuenlabrada aquest diumenge
L'ICL Manresa juga a Fuenlabrada aquest diumenge | J. Alberch
10 de desembre del 2016
Actualitzat a les 9:56h
Contràriament al que podria semblar, l'ICL Manresa no sent la pressió de la victòria en el duel contra el Montakit Fuenlabrada (diumenge, 12.30h). Guanyar trencaria una mala dinàmica i deixaria la zona de permanència a un sol triomf. En canvi, una desfeta allunyaria encara més els d'Ibon Navarro de la salvació. Malgrat aquests dos escenaris tan diversos en funció de si la pilota entra o no, el conjunt manresà no percep el partit com aquells de vida o mort. La màxima preocupació és fer bé les coses. "Si pensem en guanyar i perdem podem entrar en un pou cada dia més fons", explica un tècnic vitorià que està satisfet del treball dels seus jugadors durant la setmana. L'equip ha "millorat aspectes que ens poden anar bé per intentar guanyar". A aquest intent no hi podrà contribuir el nou pivot Igor Zaytsev, que encara no ha arribat a Catalunya. 

Brion Rush és el principal dubte de l'ICL Manresa. El nord-americà arrossega problemes als isquitibials i no és segura la seva presència malgrat que podria viatjar. Lluís Costa haurà d'assumir més galons com a base i Román Montañez l'haurà d'ajudar. Aleksander Cvetkovic continua de baixa. De moment, no hi ha cap novetat sobre un nou base que arribi al Nou Congost. L'equip bagenc ha rebut ja algunes negatives. Navarro l'espera amb candaletes sense exigir un perfil concret. "Vull el millor jugador possible, que puguem pagar i que vulgui venir", assegura. Jordan Sakho completarà una vegada més la convocatòria dels manresans. 

El Montakit Fuenlabrada va ser l'equip revelació de la temporada passada i es va classificar per a l'Eurocup. Enguay, les coses no van tan bé als madrilenys tot i conservar el bloc de l'any passat i ocupen la penúltima posició amb tres victòries, dues de les quals aconseguides al seu pavelló. A Europa no van massa millor i es troben contra les cordes. Els de Jota Cruspinera necessiten vèncer la propera jornada el Lietuvos Rytas per seguir endavant. Marko Popovic era el principal dubte dels locals. Finalment, el croat seguirà una jornada més de baixa i Lude Hakkason serà el director de joc principal del quadre madrileny. Altres jugadors coneguts són Ivan Paunic, Blagota Sekulic i Xavi Rey. Àlex Llorca jugarà el seu partit número 100 a l'ACB davant l'equip amb qui hi va debutar. 

El partit serà arbitrat per Vicente Bultó, Jacobo Rial i Benjamín Jiménez. 
Arxivat a