El Manresa FS goleja el Salou i segueix amb la ratxa sense perdre (7-1)

Els manresans ja porten 8 jornades seguides invictes

09 de desembre del 2016
Actualitzat a les 20:16h
El Manresa FS s'ha tret de sobre una de les seves bèsties negres dels últims anys com ho ha estat el Salou al llarg de moltes temporades. Els enfrontaments entre aquests dos equips han estat sempre d'un tint favorable als costaners, tant al Pujolet com al Pavelló Municipal de Salou. En aquesta ocasió han canviat les coses i els manresans s'han imposat en tot moment a un Salou que no ha despertat cap expectativa al llarg del partit. Amb una bona entrada al pavelló tot i ser un dia no gaire habitual, els de Rozas han sortit pressionant el seu rival sense que els visitants hagin sabut sortit del darrere còmodament. Amb la defensa manresana en pista contrària, anaven arribant ocasions de gol tot i que el Salou fos qui s'avancés primer en el marcador. La resposta del Manresa no s'ha fet esperar amb sis minuts golejadors deixant un parcial de 3-1 al descans.

Els del Pujolet havien fet un primer temps sense massa rapidesa en la sortida de la pilota i això s'havia de resoldre a la sortida dels vestidors. I així ha estat, l'equip ha estat més intens fins al punt de resoldre el matx a deu minuts per acabar tot i l'intent dels visitants de jugar de cinc. En aquestes situacions els de casa no han vist perillar el resultat i han augmentat la diferencia fins aconseguir una tarda golejadora plena de gols brillants i de bella factura.

Donades les baixes, Rozas ha convocat al juvenil Aaron, jugador que ha complert a la perfecció en els minuts que ha estat en pista.

I en van 8 consecutius

Vuit son els partits en que el Manresa no coneix la derrota. Primer, tres empats i ara cinc victòries consecutives donen estabilitat a la plantilla. Ara, arriba dissabte vinent un altre d'aquells equips que té presa la mida als manresans. Barceloneta espera.