Dissabte es posen a la venda les entrades del Toc de Teatre del Kursaal

Inclou "La fortuna de Sílvia", "Avui no sopem", "L'hostalera" i "Infàmia"

Redacció
09 de desembre del 2016
Actualitzat a les 14:32h
Els abonaments del Toc de Teatre es posen a la venda aquest dissabte, 10 de desembre a les 10h del matí a les taquilles del Kursaal i per internet. Les entrades soles dels espectacles del Toc es vendran dimarts 13 de juliol a les 18.00h, també a taquilles i internet.

Obrirà el Toc de Teatre el 28 i 29 de gener La fortuna de Sílvia de Josep Maria de Sagarra, protagonitzada per l'actriu Laura Conejero i que es va estrenar el passat el 29 de novembre a la sala petita del Teatre Nacional de Catalunya. Els dies 4 i 5 de març es podrà veure la comèdia Avui no sopem que ja fa uns mesos que triomfa al teatre Condal de Barcelona amb un repartiment que compta amb David Bagés, Jordi Banacolocha, Susanna Garachana, Maife Gil i Mercè Martínez. La tercera obra del Toc que es podrà veure els dies 1 i 2 d'abril serà L'hostalera, un clàssic de Carlo Goldoni, amb muntatge de LaPerla29 que s'estrenarà el 18 de gener vinent a la Biblioteca de Catalunya. Amb versió i direcció de Pau Carrió, aquesta comèdia que parla d'amor, de seducció... estarà interpretada per Laura Aubert, David Verdaguer, Júlia Barceló, Javier Beltran, Jordi Oriol, Alba Pujol i Marc Rodríguez.

Tancarà el Toc de Teatre, 20 i 21 de maig, Infàmia, de Pere Riera, sobre el poder dels espectadors. Estrenada a principis d'aquest any a la Sala Villarroel de Barcelona, és la història d'una actriu consagrada (Emma Vilarasau) que ha deixat l'escena per dedicar-se a fer classes d'interpretació a dos joves actors (Anna Moliner i Francesc Ferrer). Les coses es compliquen quan apareix un company de professió (Jordi Bosch, que substitueix Jordi Boixaderas), també ben reconsagrat, que mirarà de convèncer-la per tornar a escena.

Com és habitual, de totes quatre obres se n'ha programat una doble funció: dissabte a les 21h, i diumenge a les 18h a la sala gran del Kursaal.

El preu de l'abonament és de 70 euros. I cada obra per separat té un preu de 25 euros, excepte en el cas de la comèdia Avui no sopem, que costarà 28 euros.