Moià i Santa Maria d'Oló ultimen els detalles per a celebrar les seves Fires de Nadal

Tindran lloc el cap de setmana del 17 i 18 de desembre

Redacció
09 de desembre del 2016
Actualitzat a les 9:41h
Després de la Fira Capgirem l'Avet, celebrada a Castellterçol el passat 3 de desembre, ide la 24a edició de la Fira de l'Estany -que va tenir lloc aquest passat dijous- el Moianès s'omplirà, durant els pròxims dies, de noves fires d'hivern i activitats prèvies a les festes de Nadal. 

Les propostes tindran lloc el cap de setmana del 17 i 18 de desembre i començaran amb la celebració del IV Pessebre Vivent d'Oló, que es durà a terme a redós del castell i l'església de Santa Maria d'Oló i comptarà amb la participació de diversos veïns del municipi que recrearan escenes típiques de l'època del naixement de Jesús. Les visites es podran fer tant dissabte com diumenge. En el cas de dissabte, començaran a a les sis de la tarda i acabaran a dos quarts de vuit del vespre, i diumenge s'iniciaran a les sis de la tarda i clouran a les set. El preu de l'entrada és de 5 euros per persona (pels menors de 5 anys, gratuït) i en finalitzar les actuacions hi haurà, per a tots els assistents, un entrepà de botifarra.

Santa Maria d'Oló també serà l'escenari, el diumenge 18, de la Fira de Nadal, que obrirà les portes a les deu del matí i comptarà amb més de 40 parades d'artesans, tallers, vermuts i cantades de nadales. Tot això es durà a terme a la plaça Catalunya,

També el dia 18, i durant tot el matí, la plaça Sant Sebastià i la plaça de Can Rocafort de Moià acolliran la Fira del Tió i el Mercat del Trasto. A partir de les onze del matí l'Auditori Sant Josep celebrarà la Marató musical per a la Marató de TV3 oberta a tots els músics del Moianès. 
Arxivat a