Sant Joan de Vilatorrada rep la visita de la consellera de Governació

Redacció
08 de desembre del 2016
Actualitzat a les 12:19h
La consellera Meritxell Borràs amb el govern de Sant Joan
La consellera Meritxell Borràs amb el govern de Sant Joan | AjSJV
Aquest divendres, Sant Joan de Vilatorrada va rebre la visita de Meritxell Borràs, consellera de Governació, Administracions Públiques i Habitatge de la Generalitat de Catalunya. La trobada s'emmarca en la ronda de treball que està duent a terme Borràs per la comarca del Bages amb l'objectiu de conèixer de primera mà les necessitats dels diferents municipis de la zona. 

La consellera de Governació va participar juntament amb l'alcalde, Gil Ariso; regidors i regidores de l'equip de govern; el secretari d'Administracions Locals de la Generalitat de Catalunya, Joaquim Ferrer; i la directora dels Serveis Territorials de Governació, Administracions Públiques i Habitatges, Ivet Castaño; en una reunió de treball a l'Ajuntament en la qual es van posar sobre la taula projectes vinculats a l'habitatge i a la revitalització del patrimoni industrial del municipi. Abans de l'inici de la reunió, a més, la consellera va signar el Llibre d'Honor de la vila. 

En acabar la visita, Gil Ariso va valorar la trobada amb Meritxell Borràs de forma molt positiva tot comentant que "és una mostra de la bona sintonia entre ambdues institucions i esperem que pròximament puguem col·laborar conjuntament amb projectes que volem endegar al nostre poble".