Maria Coll i Marc Pusó interpretaran obres de Beethoven i Chopin a l'Espai Plana de l'Om

Els joves intèrprets manresans seran els encarregats de tancaran el cicle del 3/4 de música d'aquesta temporada

Redacció
08 de desembre del 2016
Actualitzat a les 10:16h
L'auditori de l'Espai Plana de l'Om de Manresa acollirà aquest diumenge, 11 de desembre a les 12h, el darrer concert del cicle 3/4 de música amb el duet de violoncel i piano format per Maria Coll i Marc Pusó, que interpretarà peces de L. Van Beethoven i F. Chopin.

Els joves intèrprets manresans, formats al Conservatori de Música de Manresa, van coincidir al Conservatori de Manresa cursant Música de Cambra durant tres anys (2010-2013), en forma de duet i trio. Actualment, la Maria Coll amplia els seus coneixements de cello a Basilea (Suïssa) i el Marc Pusó els de piano al Conservatori Superior de Música al Liceu de Barcelona. Ara es retroben en aquest concert del cicle ‘¾ de música' per oferir-nos la Sonata nº4 en Do major Opus. 102 nº1 de Beethoven i la Sonata en Sol menor Opus. 65 i la Introducció i Polonesa Brillante Opus. 3 de F. Chopin. 

Venda d'entrades una hora abans, a la Plana

Les entrades es poden comprar a les taquilles del Kursaal, per telèfon i per Internet (www.kursaal.cat), i també una hora abans de la sessió, a les 11h del matí a l'Espai Plana de l'Om. Les entrades són sense numerar i costen 6 €.