«El test» tanca aquest cap de setmana la programació del Toc de Teatre

Una divertidíssima comèdia de Jordi Vallejo que planteja un dilema molt senzill i complex alhora

«El test» es podrà veure al Kursaal el 10 i 11 de desembre
«El test» es podrà veure al Kursaal el 10 i 11 de desembre | Promocional
Redacció
08 de desembre del 2016
Actualitzat a les 10:17h
La Sala Gran del Teatre Kursaal acull aquest cap de setmana l'última obra del Toc de Teatre d'aquesta temporada: El test, una comèdia de Jordi Vallejo interpretada per Dolo Beltrán, Clàudia Costas, David Vert i Sergio Caballero. L'obra, dirigida per Cristina Clemente, es podrà veure en dues funcions dissabte i diumenge, 10 i 11 de desembre, a les 21h i a les 18h, respectivament. 

Què escolliries? 100 mil euros ara mateix, o 1 milió d'aquí a deu anys?. Aquest és el dilema al que s'enfronten l'Hèctor i la Paula – un matrimoni amb problemes econòmics – quan el Toni, un bon amic de la parella, els planteja el test de personalitat que ha elaborat la Berta, la seva actual companya, una psicòloga molt exitosa i mediàtica.

La decisió que ha de prendre el matrimoni sembla ben senzilla: conformar-se amb una petita fortuna a l'instant, o esperar deu interminables anys per guanyar deu cops més. El que comença sent un supòsit teòric, un simple test de personalitat, anirà poc a poc despullant les personalitat i els secrets més profunds dels a prendre una decisió que els canviarà la vida. Qui sap si per sempre. 

Les entrades tenen un preu de 25 euros (22€ amb Carnet Galliner i majors de 65 anys, 6€ menors de 25 anys) i es poden comprar a les taquilles, per telèfon (938723636) i per internet.