Almenys un mort en estimbar-se un cotxe per un precipici a Montserrat

El vehicle ha sortit de la carretera que uneix Monistrol amb el monestir i ha anat a parar a la xarxa que protegeix el cremallera de Montserrat | El conseller Jané no confirma si al cotxe hi viatjava una segona persona

Redacció
07 de desembre del 2016
Actualitzat el 08 de desembre a les 10:35h
Els Bombers treballen per estabilitzar el cotxe accidentat a Montserrat
Els Bombers treballen per estabilitzar el cotxe accidentat a Montserrat | @bomberscat
Greu accident de trànsit a l'entorn de Montserrat. Almenys una persona ha mort en caure un cotxe per un barranc d'uns 200 metres de la carretera que uneix Monistrol (el Bages) amb el monestir, la BP-1121, aquest dimarts cap a dos quarts de cinc de la tarda, segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT). La sortida de via de l’automòbil s’ha produït concretament al quilòmetre 11 d’aquesta carretera, al terme municipal de Marganell, també al Bages.

A banda de Bombers, Mossos d’Esquadra i efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques treballen al lloc dels fets. L’accident ha obligat a interrompre el servei al cremallera de Montserrat, atès que el cotxe ha quedat repenjat a la tanca de protecció de la via, segons informa FGC. La caiguda del vehicle ha arrossegat també pedres i branques cap a aquesta zona, i els Bombers han demanat que s’apagués el corrent elèctric per poder treballar amb seguretat.
El conseller Jané confirma una víctima mortal

Inicialment s'ha apuntat que al vehicle hi viatjaven dues persones. De moment, el conseller Jordi Jané ha confirmat una víctima mortal a l'espera de confirmar si hi pot haver alguna altra víctima. "No podem confirmar que hi hagués una segona persona i no ens consta que hi hagi supervivents", ha apuntat.

El titular d'Interior ha afirmat que "tot apunta que la persona és resident a Catalunya i probablement de nacionalitat estrangera". "Estem fent totes les comprovacions a partir de la documentació que hem trobat a cotxe", ha afegit des de la seu del departament.

El sinistre se suma a la tragèdia que es va produir ahir al vespre a Susqueda, a la Selva, quan tres persones d'una mateixa família –una àvia, una mare i una nena d'un any- van morir en un sinistre de circumstàncies similars.
 

Els Bombers treballen per estabilitzar el cotxe accidentat a Montserrat. Foto: @bomberscat