Un conductor que quadruplicava la taxa d'alcohol provoca un accident a la C-55

Els fets van tenir lloc la tarda del diumenge, cap a les 6 de la tarda, al terme de Manresa

Redacció
07 de desembre del 2016
Actualitzat el 08 de desembre a les 14:46h
Agents dels Mossos d'Esquadra del sector de trànsit de Manresa van obrir diligències penals el passat 4 de desembre a un home de 42 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Puigcerdà (Cerdanya), a la C-55, al terme municipal  de Manresa, com a presumpte autor d'un delicte contra la seguretat viària per provocar un accident quan conduïa quadruplicant la taxa d'alcohol permesa.

Els fets van tenir lloc la tarda del diumenge, cap a les 6 de la tarda, quan es va produir un sinistre, sense ferits, entre dos turismes a la C-55, punt quilomètric 25,9 al terme municipal de Manresa.

Quan les patrulles de trànsit van arribar al lloc dels fets van sotmetre els conductors implicats a la prova de l'alcoholèmia. El conductor responsable de l'accident va donar positiu amb una taxa d'alcohol de 1.22mg/l en aire espirat, quatre vegades més que el límit permès, que és de 0.25 mg/l.

Els agents de trànsit van obrir diligències penals a l'home per un delicte contra la seguretat viària i resta a l'espera que el citi el jutge.
Arxivat a