Abadal organitza el seu primer Mercat de Nadal amb un concert d'Andrea Motis

Durant la jornada els assistents podran gaudir d'una oferta variada de productes artesans de proximitat i participar en activitats al voltant del vi

Joan Chamorro i Andrea Motis actuaran al celler Abadal el proper 17 de desembre
Joan Chamorro i Andrea Motis actuaran al celler Abadal el proper 17 de desembre | Nova Jazz Cava
Redacció
07 de desembre del 2016
Actualitzat a les 10:51h
El celler Abadal, situat a Santa Maria Horta d'Avinyó aprofitarà les festes de Nadal per posar en relleu la bona salut vitivinícola de la comarca, així com també per ensenyar tots els productes artesans i de qualitat que s'hi elaboren. És per això que han decidit organitzar un mercat, que han anomenat, com no podia ser d'una altra manera, Mercat de Nadal (o Christmas Market) que tindrà lloc el proper dissabte 17 de desembre durant tot el dia.

El mercat obrirà les portes a les onze del matí i finalitzarà a dos quarts de nou del vespre. Durant tota aquesta estona es duran a terme diverses activitats, tasts i tallers; tant per a famílies com per als amants del vi. Entre elles, en destaca un maridatge de vins i xocolates del mestre Enric Rovira, que anirà a càrrec de Josep Pelegrín, millor sommelier d'Espanya 2016 i que començarà a les dotze del migdia; una proposta experimental de la mà de Fundació Alícia (a la una del migdia), o un tast d'iniciació als vins (a les quatre de la tarda). Així mateix, els visitants podran conèixer els encants del celler, la masia del S.XII i tastar els vins Abadal. Les visites al celler tindran diversos passis: un a les dotze del migdia, un altre a la una, a les quatre, a les cinc i a les sis de la tarda. 

També hi haurà activitats i tallers per a nens i nenes que aniran a càrrec de Ca L'Arpellot, de l'empresa Festactivitat i de Kids&Us i es cagarà el tió a dos quarts de sis de la tarda.

Clausura amb Andrea Motis & Joan Chamorro

La jornada festiva es tancarà amb un concert de jazz de la mà de la banda Andrea Motis & Joan Chamorro, acompanyats aquest cop a la guitarra per Josep Traver. El concert tindrà lloc a les vuit del vespre en un espai intimista envoltat de barriques, a la sala dels Til·lers. 

Motis, una de les veus més reconegudes del panorama musical català, va començar a triomfar amb només 12 anys quan Quincy Jones es va fixar en ella. Des d'aleshores enlluerna el públic al costat de Joan Chamorro, sent avui en dia un referent musical. La banda ha estat sol·licitada per tocar en els millors clubs i festivals de jazz nacionals i internacionals. 

Si bé el mercat serà gratuït i obert a tothom, el concert s'haurà de pagar. Tindrà un preu de 24 euros i dintre d'aquest s'hi inclou un tast de vi amb pica pica inclòs. Per a comprar les entrades es pot anar presencialment al celler Abadal, trucar al 938 203 803 o enviar un correu a [email protected].