Òmnium Bages i ANC insten la ciutadania a donar suport a Carme Forcadell

Les entitats bagenques han organitzat dos actes per a recolzar a la presidenta del Parlament de Catalunya durant la seva declaració al TSJC

Redacció
07 de desembre del 2016
Actualitzat a les 9:38h
Òmnium, ANC i AMI han convocat, a nivell de Catalunya, dues accions per a donar suport a la presidenta del Parlament, Carme Forcadell, durant la seva compareixença, el proper divendres, 16 de desembre, al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya per a declarar per un suposat delicte de desobediència al Tribunal Consitucional (TC).

El primer acte que es durà a terme a nivell bagenc serà una concentració el dijous 15 de desembre, a la plaça Major, on es llegirà un manifest de suport que les tres entitats (Òmnium, ANC i AMI) han redactat amb l'objectiu que es faci extensiu a la resta de poblacions de Catalunya. La concentració tindrà lloc a les set de la tarda.

D'altra banda, i el dia en què Forcadell declari, també s'ha muntat un acte de suport a la presidenta del Parlament que consistirà en acompanyar-la a les portes del TSJC. Des del Bages s'han organitzat autobusos per a facilitar a la població que assisteixi a la concentració. Sortiran a dos quarts de set del matí des de l'estació d'autobusos de Manresa i tornaran quan Forcadell surti de declarar. El preu per tiquet és de 6 euros i es pot adquirir anant a l'Espai Òmnium, de dos quarts de vuit a nou del vespre, o bé per internet, clicant aquí.