El B del Rugby Manresa s'estrena i el femení aconsegueix la seva primera victòria

El segon equip del Manresa RC va perdre a Martorell 31-17, mentre que les noies van vèncer l'Alella-Granollers per 50-10

05 de desembre del 2016
Actualitzat a les 21:15h
El sènior B del Rugby Manresa es va estrenar aquest diumenge combinant jugadors nouvinguts i d'altres que havien deixat el rugby de banda, i que ara tornen a reenganxar-se.

El partit es disputava al camp del Torrent de Llops de Martorell, amb dos conjunts que a priori havien d'estar igualats. Tot i això, el conjunt local començava ben despert i en pocs minuts aconseguia el primer assaig amb un alt ritme de joc. Però, mentre els minuts avançaven, els manresans milloraven el seu joc col·lectiu i aconseguien posar-se per davant en el marcador, tot i que la igualtat era palesa sobre el terreny.

Tots dos conjunts milloraven en el seu joc, i es va començar a veure un partit travat, amb ocasions per tots dos equips que no es materialitzaven, i duresa en els punts de contacte, que va provocar la sanció de diversos jugadors, d'ambdós equips, amb targeta groga durant el partit.

Sense tenir en compte això, el Martorell B va augmentar el seu ritme de joc i, amb superioritat física i aprofitant les errades dels visitants, s'enduia el partit al xiulet final per un marcador de 31-17.

Bones sensacions del conjunt B del Manresa, que té ganes de més minuts de joc, i de fer créixer encara més el club bagenc.

Primera victòria per al femení

Per la seva part, el sènior femení del Manresa RC disputava al camp del Congost la final de Bronze de la Copa Koppaberg contra el conjunt de l'Alella-Granollers.

Les noies del Manresa arrencaven el partit ben despertes, i abans dels cinc minuts de joc aconseguien el primer assaig transformat. Tot i això, el partit no esdevenia fàcil. Seguidament, va ser el conjunt visitant qui, a base de pick and go, i bona continuïtat en les transicions lentes de la davantera, aconseguien el seu primer assaig i posaven l'empat al marcador.

Malgrat la igualtat, el partit només acabava de començar, i les noies del Bages continuaven amb els nervis inicials a flor de pell. Finalment, però, van saber templar-se, i aprofitant la superioritat de jugadores, ja que les visitants només eren 12, i gràcies a un bon joc de recolzament i rapidesa, aconseguien diverses marques més per arribar al final de la primera meitat amb un 29-5 favorable a les locals.

La segona part començava amb les bagenques una mica més adormides, i les visitants ho aprofitaven per anar arrencant metres amb passades curtes i joc de davantera per a tancar les locals al seu camp. La insistència dóna els seus fruits, i les d'Alella-Granollers aconseguiren una nova marca per posar el 29-10 al marcador.

Va ser llavors quan les jugadores del Manresa RC van tornar a endollar-se, i van veure que el partit encara no havia acabat. De nou amb les piles carregades van fer seva la possessió de la pilota, i amb superioritat i bon joc de mans, aconseguien noves marques per la línia de tres quarts amb ajuda de les terceres línies molt dinàmiques durant l'encontre.

Ja a les acaballes del partit, la falta de físic era present en ambdós equips, però les bagenques encara ens deixarien un detall més abans d'acabar, pel plaer dels aficionats presents al Congost. Després d'un assaig local i de la sortida de mig camp de les visitants, es van veure diverses fases de joc de les jugadores del Bages dins la seva zona de 22. Va ser llavors quan la número 5 de les manresanes rebia una pilota d'una companya i feia gaudir a la grada amb una carrera de 22 pròpia fins a assaig per posar la cirereta del pastís i acabar el partit amb la primera victòria de la temporada pel Manresa Rugby Club Femení. (50-10).