Important victòria del femení del CP Manresa contra el Cerdanyola (3-2)

Les patinadores del CP Manresa van vèncer el Cerdanyola
Les patinadores del CP Manresa van vèncer el Cerdanyola | CPM
Redacció
05 de desembre del 2016
Actualitzat a les 18:24h
El femení del CP Manresa ha aconseguit aquest cap de setmana una important victòria per 3-2 contra el Cerdanyola CH, un rival de les posicions altes de la classificació. El partit era difícil, però una victòria permetria al Manresa avançar-les en la classificació.

El Manresa va començar prudent, amb defensa individual a mig camp, amb un parell de jugades en atac en què mereixia el gol. Tanmateix, dues pèrdues de pilota al mig del camp van acabar amb gol de les vallesanes. Però les manresanes no es van desesperar. Jugaven bé i creien en elles mateixes. Així, dues jugades individuals, junt amb una pressió alta en defensa, van permetre arribar a la mitja part amb un empat a dos gols.

La gran motivació va fer que a cinc minuts del final les locals haguessin capgirat el marcador i tinguessin avantatge. A partir d'aquest moment, a causa segurament de les ganes de guanyar i del gran esforç mostrat fins llavors, van entrar en uns moments d'incertesa, amb força pèrdues de pilota, i el Cerdanyola va collar de debò. Tot i així, les manresanes aguantaren fins al final del partit i s'aconseguí la victòria per 3-2.