L'Avinent assoleix quatre podis en el Cros Internacional de Granollers

Javier Martínez i Bethelhem Manzano, dos dels podis de Granollers
Javier Martínez i Bethelhem Manzano, dos dels podis de Granollers | CAM
Redacció
04 de desembre del 2016
Actualitzat a les 19:55h
Els atletes de l'Avinent Manresa s'han aconseguit quatre podis aquest diumenge en el 50è Cros Internacional Ciutat de Granollers. Victòries de Javier Martínez (M50) i de Manela Martínez (W55) en les seves respectives categories de veterans. Segona posició de Bethelhem Manzano en la prova cadet, i tercera posició de Toni Baños en la cursa juvenil. 

Cal esmentar també la vuitena posició del júnior Guillem Montiel, reconegut triatleta, que debutava amb la samarreta de l'entitat manresana en el mon del cros federat. I importants quarta posició de Jan Bayona i vuitena de Miqui Riera en la cursa cadet. 

Aquest cros era el quart selectiu per confeccionar la selecció catalana que prendrà part el proper mes de gener en el Cros Internacional d'Elgoibar. Els cadets de l'Avinent Jan Bayona, Miqui Riera, Bethelhem Manzano i el juvenil Toni Baños mantenen intactes les seves opcions d'entrar-hi.
 
Per altra banda, en la Sansi de Lleida que s'ha disputat sobre un recorregut urbà de cinc quilòmetres, la corredora de l'Avinent Manresa Estefania Ruiz ha quedat tercera amb un temps de 20'42", en una cursa en la que s'ha imposat Mari Sanfeliu (LogiEsport) amb 19'30".