El CN Sallent millora en atac però continua tou en defensa a Martorell (17-11)

El CN Sallent continua sense guanyar cap partit
El CN Sallent continua sense guanyar cap partit | Simón Noguera
04 de desembre del 2016
Actualitzat a les 18:08h
La millora en el joc ofensiu del CN Sallent va ser insuficient per emportar-se'n el partit. Capaç aquesta vegada, contra el CN Martorell, d'assolir uns guarismes propis d'estar lluitant per guanyar els partits, el club bagenc ha patit el fet d'haber rebut la major quantitat de gols encaixats en un sol partit en el que va de temporada. I és que l'equip continua sent molt tou en defensa i es fan moltes errades que donen bones posicions als rivals. Si a més s'hi afegeix que dissabte cap dels dos porters de l'equip Vila i Pallarès van estar gens encertats, tenim la foto del perquè del 17-11 final.

Primer quart amb l'equip amb ganes i ben centrat tot i propiciar en errada clara de marcatge el primer gol local. Noguera sorprenia al porter local empatant per donar pas a un altre gol local, amb resposta immediata dels sallentins. Estany feia el 2-2. Dues bones accions locals eixamplaven la diferencia a 2 gols, retallada abans del final per Ramos. Al final del quart, 4-3 amb l'equip molt seriós i dintre del partit.

L'inici del segon quart va marcar la resta del partit. Els locals recorren al seu joc més físic i els sallentins cauen en el parany i es produeix allò que es volia evitar i que ja s'havia parlat en la prèvia del partit, no entrar mai en el seu joc. El gols locals van pujant al marcador, la pilota deixa de circular i apareix el joc individual i la baixada de braços fins arribar al 8-3 on es produeix la expulsió per agressió d'un dels jugadors locals amb el partit ja molt embrollat. Penal favorable i 8-4 de Noguera.

Restaven 3 minuts de jugar en superioritat i la consigna era moure amb paciència buscant llançaments clars i tancar en defensa. El resultat no va ser l'esperat, tancant el temps de superioritat amb un 2-2 propiciat per la impaciència en atac i les errades defensives. Amb 10-6, ja en igualtat i amb els sallentins superats per la dinàmica del propi partit, 3 gols locals eixamplaven fins al 13-6 en marcador, tancant el quart Pelegrin amb el 13-7.

L'últim quart tot i la lluita sallentina per retallar diferències, va acabar amb un 4-4 evidenciant la feblesa defensiva dels del Bages amb gols de Pelegrin, Estany, Ramos i Castaño.

Arbitratge de Perelló i Daura que van xiular 10 exclusions (1 per vermella) als locals per 11 als sallentins.

Parcials: 4-3, 4-1, 5-3, 4-4

C.N. Martorell: V. Negre, J. March (1), R. Estruch (1), C. Sañudo (2), A. Cristobal, G. Soler, D. Rodríguez (1), D. Romartinez (4), C. Romartinez (1), O. Diaz (3), X. Carrillo (1), P. Arque (3), JM. Garabito.

C.N. Sallent: JX. Pallarès, M. Manrique, D. Holgado, S. Cabrera, X. Ramos (2), A. Estany (4), X. Pelegrín (2), X. Castaño (1), A. Montalà, A. Noguera (2), A. Holgado, R. Boixader, J. Vila.