La Tómbola per la Marató de TV3 recapta 8.000 euros i esgota existències

Manresa Mobilitza't per la Marató recuperava aquest acte, enguany a la plaça de Crist Rei

La Tómbola de la Marató, vista des de dins
La Tómbola de la Marató, vista des de dins | Mútuacat
Redacció
04 de desembre del 2016
Actualitzat a les 10:35h
La Tómbola per la Marató de TV3 no ha pogut tenir un millor retorn amb la recaptació, encara pendent d'ajustar, d'uns 8.000 euros, després de tot un dissabte repartint articles donat per diversos patrocinadors a la parada que es va muntar a la plaça de Crist Rei tot aprofitant, també, la jornada prèvia a la Fira de Sant Andreu que aquest diumenge viurà el seu dis principal al Passeig i rodalies.

Manresa Mobilitza't per la Marató, impulsat per Mútuacat, recuperava enguany un dels actes que havien esdevingut principals anys enrere en la recaptació de diners per la Marató de TV3. I ho feia en un emplaçament nou, en comptes de la plaça Sant Domènec, es muntava a la plaça de Crist Rei, més integrada a a les parades de la fira. Aquest fet va comportar que abans d'acabar el dia s'haguessin acabat tots els articles, i l'organització es va posar a vendre tiquets d'un altre acte per la Marató, el Plats estrelles i Marató.

Els actes de Manresa Mobilitza't per la Marató continuaran fins el mateix 18 de desembre, quan la cadena catalana portarà a terme el programa especial que enguany celebra la seva 25a edició.