#Invulnerables arriba a Montserrat

El P. Ignasi M. Fossas, prior de Montserrat va rebre la delegació del projecte de lluita contra la pobresa infantil

El P. Ignasi M. Fossas es dirigeix a la representació del programa #Invulnerables
El P. Ignasi M. Fossas es dirigeix a la representació del programa #Invulnerables | Rubés Quintas
Redacció
04 de desembre del 2016
Actualitzat a les 9:53h
Representants de les entitats promotores del Projecte #Invulnerables van pujar dissabte a Montserrat per donar-lo a conèixer a la comunitat benedictina. El P. Ignasi M. Fossas, prior de Montserrat, va rebre la delegació del projecte -que té com a objectiu lluitar contra la pobresa Infantil i treballar la promoció de les famílies-, que estava acompanyada d'un grup de famílies beneficiàries del projecte, que ja és present a 11 municipis catalans, i dels equips de voluntaris.

La delegació va estar formada pel director de l'àrea Social de la Fundació bancaria La Caixa, Marc Simón; per la directora del Programa Caixa Proinfància de la mateixa entitat; per Sor Lucía Caram, com a representant de la Fundació del FC Barcelona; i per Gabriel Prat, Patró de la Fundació Rosa Oriol. 

Amb aquest pelegrinatge a Montserrat, en la que el grup va participar en la missa conventual i va venerar al Cambril la imatge de la Mare de Déu de Montserrat, pretenien donar un nou impuls al treball de les entitats a favor de les famílies, renovant el seu compromís de treballar per les famílies més vulnerables del País. 

El Programa #Invulnerables, que el passat 5 d'octubre va ser presentat al Sant Pare Francesc, té com objectiu trencar el cercle de la pobresa que afecta a moltíssimes famílies i que fa que a l'Estat espanyol hi hagi prop de 3 milions de nens en situació d'exclusió social. Ho fa desenvolupant xarxes de cooperació i col·laboració de la iniciativa pública i privada, potenciant la igualtat d'oportunitats. 

El P. Ignasi Fossas va agrair la visita, va assegurar el compromís de la Comunitat benedictina en la promoció de la persona i el seu suport al programa #Invulnerables, liderat per l'Obra Social la Caixa, la Fundació del FC Barcelona, la Fundació Rosa Oriol i el Govern de la Generalitat. 

Tres nenes del programa van lliurar al P. Ignasi el mocador que van portar els qui van peregrinar a Roma a presentar el projecte al Papa Francesc, i una samarreta signada per leo Messi, aprofitant l'ocasió per fer bromes amb el clàssic i amb la jornada a Montserrat.