L'ICL Manresa vol deixar enrere els problemes contra l'Unicaja de Màlaga

Aleksander Cvetkovi és baixa i Brion Rush segueix, com a mínim, una setmana més

L'ICL Manresa rep diumenge l'Unicaja Málaga
L'ICL Manresa rep diumenge l'Unicaja Málaga | M. Pozo
03 de desembre del 2016
Dos jugadors balcànics han centrat la prèvia del partit que enfrontarà aquest diumenge a les set de la tarda l'ICL Manresa contra l'Unicaja de Màlaga al Nou Congost. El gran protagonista ha estat Aleksander Cvetkovic, de permís al seu país en busca d'una segona opinió. El serbi serà baixa com a mínim tres setmanes però "sense garantia de res". Ibon Navarro no es mostra ni optimista ni pessimista amb la recuperació de Cvetkovic però sí preocupat. Cada dia que passa és menys probable que qui havia de portar les regnes de l'ICL Manresa a la pista torni a jugar. Durant la roda de premsa es va saber que el base ja havia estat operat anteriorment del genoll lesionat. Mentre no es trobi una solució definitiva a la direcció de joc Brion Rush seguirà al Nou Congost. La permanència del base nord-americà no té una data de caducitat fixada i el club manresà anirà "setmana a setmana". El què ja no s'amaga és que s'està en la recerca d'un nou jugador. Mentre no arribi, Brion Rush i Lluís Costa, ja recuperat de la lesió al psoes, seran els bases de l'equip. 

Luksa Andric ha estat objecte durant la setmana de comentaris en fòrums de debat arran d'una discussió amb Navarro que va acabar amb el croat a casa. El tècnic ha tret ferro a un assumpte que ha catalogat de "xafarderia" i ho ha encabit al nivell de moltes discussions que hi han en el dia a dia d'un equip professional. Molts aspectes estan escrits al règim de disciplina interna i tenen la corresponent sanció, com ha estat el cas d'Andric. 

Sobre un possible recanvi de Patrik Auda, Navarro reconeix que el club manresà sempre està atent al mercat. En cas de trobar un jugador que pogués donar un cop de mà a l'equip durant les properes setmanes i s'adaptés a les capacitats econòmiques de l'entitat bagenca s'intentaria el fitxatge. Aquest fet, però, és molt complicat ja que clubs amb major potencial econòmic també estan cercant ala-pivots i no en troben cap. Diumenge, Romaric Belemene haurà de jugar a la posició de quatre durant uns minuts. I a l'espera del darrer entrenament, Jordan Sakho té moltes possibilitats de tornar ser convocat amb la primera plantilla. 

L'Unicaja de Màlaga és el cinquè classificat de la lliga Endesa amb sis victòries i tres derrotes. Enguany ja no juga l'Eurolliga però continua impregnat de la filosofia del seu entrenador, el català Joan Plaza. És un conjunt sòlid al darrera però amb més creativitat i amenaça exterior quan juga en posicions ofensives. Fins a cinc jugadors superen el 40% d'encert en el llançament triple. Dejan Musli serà la principal atracció dels andalusos. El pivot serbi va deixar un grandíssim record al Bages i la gran temporada que hi realitzà li va permetre fitxar per un dels grans. L'altre jugador amb passat manresà a les ordres de Plaza és Juan José García, amb contracte temporal fins a final d'any. A més, l'Unicaja de Màlaga compta amb un estol de bons jugadors com Oliver Lafayette, Carlos Suárez, Kyle Fogg o Jamar Smith.
Arxivat a